Gündem Gaziantep Çerez Politikası

GUNDEMGAZİANTEP.COM Çerez Politikası (aşağıda kısaca “Politika” olarak anılacaktır.) GUNDEMGAZİANTEP.COM (aşağıda kısaca “GUNDEMGAZİANTEP.COM” olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve gaziantepinyuzu.com Gizlilik Politikası’nın ekini oluşturmaktadır.

Birçok web sitesi gibi, gaziantepinyuzu.com’da de (aşağıda kısaca “Portal” olarak anılacaktır.) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, Portal üzerinde trafik analizi gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM, bu Politika’yı Portal’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır.

Çerez ("Cookie") Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza (ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir.

  • Aitliğine göre, Portal çerezlerive üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Portal çerezleri, gundemgaziantep.com tarafından yönetilirken, üçüncü taraf çerezlerini farklı firmalar yönetmektedir.
  • Kullanım ömrüne göre, oturum çerezlerive kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Portal’i terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır.
  • Kullanım amaçlarına göre, Portal’de teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezlerive analitik çerezler kullanılmaktadır.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Portal’de, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Portal’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.Örneğin, Portal üyelerinin, üyelik bilgileriyle giriş yapabilmesi.
  • Portal’i analiz etmek ve Portal’in performansını arttırmak.Örneğin, Portal’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Portal’in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.Örneğin, Portal’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması veya Portal üzerinden üçüncü taraf sosyal medya faaliyetlerine bağlantı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla ilgili reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir?

Ziyaretçilerin kendilerine ait hangi kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi gundemgaziantep.com için son derece önemlidir. Bununla birlikte, Portal’in çalışması için zorunlu olan Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olamamaktadır. Ayrıca, bazı Çerezlerin kapatılması halinde Portal’in çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız.

Portal’de kullanılan Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Portal’i görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Portal’e erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choicesüzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Ziyaretçiler Hangi Haklara Sahip?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, GUNDEMGAZİANTEP.COM’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, GUNDEMGAZİANTEP.COM Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Politika'daki Değişiklikler

GUNDEMGAZİANTEP.COM, Politika ile ziyaretçilerine Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, Portal’de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Portal’in kullanmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Ziyaretçilerin Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM,, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Portal’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Son güncelleme tarihi: 16/04/2020

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Portal’i ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Portal’in düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Portal’in işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri Portal’i kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde Portal, aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Portal tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Portal’in çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Portal’e giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Portal’de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Hedefleme/Reklam Çerezleri

Portal’de kullanıcılara sunulan reklamları özelleştirmek ve zaten görüntülenmiş reklamların tekrar gösterilmesini engellemek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini farklı Portal sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

Analitik çerezler ile Portal’i ziyaret edenlerin sayıları, Portal’de görüntülenen sayfaların tespiti, Portal ziyaret saatleri, Portal sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

 

Son Haberler
BAŞKAN ŞAHİN, AFET RİSK YÖNETİMİ İÇİN ÇARE “ZİHİNSEL DÖNÜŞÜM” DEDİ
BAŞKAN ŞAHİN, AFET RİSK YÖNETİMİ İÇİN ÇARE “ZİHİNSEL DÖNÜŞÜM” DEDİ
GAÜN’DEN ÖNEMLİ BİR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ DAHA
GAÜN’DEN ÖNEMLİ BİR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ DAHA
GTB ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GTB ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GAZİANTEP’İN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR
GAZİANTEP’İN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR
TÜRKİYE'NİN EN FAZLA NİKAH KIYAN BELEDİYESİ ŞAHİNBEY BELEDİYESİ
TÜRKİYE'NİN EN FAZLA NİKAH KIYAN BELEDİYESİ ŞAHİNBEY BELEDİYESİ
GAÜN GÜVENLİ BÖLGEDEKİ EĞİTİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR
GAÜN GÜVENLİ BÖLGEDEKİ EĞİTİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR, KENTİN GÖRÜNTÜSÜNÜ GÜZELLEŞTİRMEDE KARARLI
BÜYÜKŞEHİR, KENTİN GÖRÜNTÜSÜNÜ GÜZELLEŞTİRMEDE KARARLI
ALLEBEN, PALETLİ YÜZME ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
ALLEBEN, PALETLİ YÜZME ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
GAZİANTEP’İN TARİHİNE IŞIK OLACAK ESERLERİN TANITIMI YAPILDI
GAZİANTEP’İN TARİHİNE IŞIK OLACAK ESERLERİN TANITIMI YAPILDI
GSO BAŞKANI ÜNVERDİ: "GAZİANTEP'İN İHRACATI ARTARAK DEVAM EDİYOR"
GSO BAŞKANI ÜNVERDİ: "GAZİANTEP'İN İHRACATI ARTARAK DEVAM EDİYOR"
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN SAĞLIK BAKANINA CEVAPLAMASINI İSTEDİĞİ SORULAR SORDU
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN SAĞLIK BAKANINA CEVAPLAMASINI İSTEDİĞİ SORULAR SORDU
Koronavirüs (COVID) Sürecinde Fiziksel Aktivite İhmal Edilmemeli
Koronavirüs (COVID) Sürecinde Fiziksel Aktivite İhmal Edilmemeli
VALİ GÜL: "OSB’DE ELEKTRİK TÜKETİMİ %11.9 ARTTI"
VALİ GÜL: "OSB’DE ELEKTRİK TÜKETİMİ %11.9 ARTTI"
SANKO ENERJİ'NİN CEO'SU HAKAN YILDIRIM OLDU
SANKO ENERJİ'NİN CEO'SU HAKAN YILDIRIM OLDU
MHP HEYETİ'NDEN GABDER’E ZİYARET
MHP HEYETİ'NDEN GABDER’E ZİYARET
CHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA'DAN ATAMA ÇAĞRISI
CHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA'DAN ATAMA ÇAĞRISI
GSO, İŞ DÜNYASININ BEKLENTİLERİNİ ANKARA'YA TAŞIDI
GSO, İŞ DÜNYASININ BEKLENTİLERİNİ ANKARA'YA TAŞIDI
GAZİANTEP'TE KISITLAMA KALDIRILDI!
GAZİANTEP'TE KISITLAMA KALDIRILDI!
DEVASA ‘GAZİANTEP MODELİ’ İLE AİLE BÜTÜNLÜĞÜ KORUNACAK
DEVASA ‘GAZİANTEP MODELİ’ İLE AİLE BÜTÜNLÜĞÜ KORUNACAK
PLASTİK SEKTÖRÜ DARBOĞAZDA
PLASTİK SEKTÖRÜ DARBOĞAZDA
GAZİANTEP AİLE AKADEMİSİ KURULUYOR
GAZİANTEP AİLE AKADEMİSİ KURULUYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
GAZİANTEP AİLE AKADEMİSİ İMZALANDI
GAZİANTEP AİLE AKADEMİSİ İMZALANDI
GTB VE GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİ İLE KARAÇAM AĞAÇLARI TOPRAKLA BULUŞTURULDU
GTB VE GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİ İLE KARAÇAM AĞAÇLARI TOPRAKLA BULUŞTURULDU
GAZİANTEP FOTOĞRAFLARLA  ANLATILACAK
GAZİANTEP FOTOĞRAFLARLA ANLATILACAK
Görünmeyen Tehlikelere Karşı Uzmanlar Uyarıyor!
Görünmeyen Tehlikelere Karşı Uzmanlar Uyarıyor!
Esnafın gözü Kabine’de! Ankara esnemeye yakın
Esnafın gözü Kabine’de! Ankara esnemeye yakın
ÖSYM'den 2021 YKS başvuruları hatırlatması! 2 Mart son gün
ÖSYM'den 2021 YKS başvuruları hatırlatması! 2 Mart son gün
OĞUZELİ'NDE YÜZLER GÜLÜYOR... OĞUZELİ HEM SPOR, BOLU'DA ZORLU MÜCADELEYİ 40-31 KAZANDI
OĞUZELİ'NDE YÜZLER GÜLÜYOR... OĞUZELİ HEM SPOR, BOLU'DA ZORLU MÜCADELEYİ 40-31 KAZANDI
BAŞKAN ŞAHİN, E-TİCARETTE KADIN İSTİHDAMI VE YÖRESEL ÜRÜN TANITIMI İÇİN DÜĞMEYE BASTI!
BAŞKAN ŞAHİN, E-TİCARETTE KADIN İSTİHDAMI VE YÖRESEL ÜRÜN TANITIMI İÇİN DÜĞMEYE BASTI!
Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması
Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması
Liselerde yüz yüze sınavlar 8 Mart’ta
Liselerde yüz yüze sınavlar 8 Mart’ta
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: "GAZİANTEP'E VERİLEN DESTEKLER YETERSİZ KALMIŞTIR"
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: "GAZİANTEP'E VERİLEN DESTEKLER YETERSİZ KALMIŞTIR"
HAYIRSEVER TARAFINDAN GAZİANTEP’E YATILI HAFIZLIK KUR’AN KURSU YAPTIRILACAK
HAYIRSEVER TARAFINDAN GAZİANTEP’E YATILI HAFIZLIK KUR’AN KURSU YAPTIRILACAK
BÜYÜKŞEHİR YETENEK AVINA ÇIKIYOR ... “33. ULUSLARARASI ÇOCUK RESİM YARIŞMASI” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
BÜYÜKŞEHİR YETENEK AVINA ÇIKIYOR ... “33. ULUSLARARASI ÇOCUK RESİM YARIŞMASI” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
SAĞLIK ÇALIŞANLARI TEMALI YARIŞMANIN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
SAĞLIK ÇALIŞANLARI TEMALI YARIŞMANIN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
GTO VE GIZ, KOBİ’LERE DESTEK İÇİN HAZIR
GTO VE GIZ, KOBİ’LERE DESTEK İÇİN HAZIR
BÜYÜKŞEHİR OKULLARA 1 SENELİK TEMİZLİK MALZEMESİ TEMİN ETTİ
BÜYÜKŞEHİR OKULLARA 1 SENELİK TEMİZLİK MALZEMESİ TEMİN ETTİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ OKULLARI EĞİTİME HAZIRLIYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ OKULLARI EĞİTİME HAZIRLIYOR
YAZAR BAHAR ERİŞ, ÇOCUKLARDA ÖZ YETERLİLİK GELİŞİMİNİ ANLATTI
YAZAR BAHAR ERİŞ, ÇOCUKLARDA ÖZ YETERLİLİK GELİŞİMİNİ ANLATTI
GAZİANTEP VALİSİ DAVUT GÜL: "HER BİR İŞLETMEMİZİN SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR"
GAZİANTEP VALİSİ DAVUT GÜL: "HER BİR İŞLETMEMİZİN SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR"
MODEL FABRİKA İLE GAZİANTEP DÜNYA'YA AÇILACAK
MODEL FABRİKA İLE GAZİANTEP DÜNYA'YA AÇILACAK
GAİB EĞİTİMLERİ HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR
GAİB EĞİTİMLERİ HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR
VALİLİKTEN FLAŞ NORMALLEŞME AÇIKLAMASI
VALİLİKTEN FLAŞ NORMALLEŞME AÇIKLAMASI
BÜYÜKŞEHİR COĞRAFİ İŞARETLEME ALANINDA ÖDÜL ALDI
BÜYÜKŞEHİR COĞRAFİ İŞARETLEME ALANINDA ÖDÜL ALDI
ŞEHİTKAMİL’DEN ‘SPORA TAM DESTEK’
ŞEHİTKAMİL’DEN ‘SPORA TAM DESTEK’
MİLLİLERE EDİRNE’DE BAŞARILI KARNE
MİLLİLERE EDİRNE’DE BAŞARILI KARNE
HKÜ’nün girişimci öğrencileri 5 günde 1 macera oyunu geliştirdi!
HKÜ’nün girişimci öğrencileri 5 günde 1 macera oyunu geliştirdi!
TAŞDOĞAN; ‘NORMALLEŞMEYE KISA SÜRE KALA DİKKAT’
TAŞDOĞAN; ‘NORMALLEŞMEYE KISA SÜRE KALA DİKKAT’
ASKIDA TABLET KAMPANYASI İLE UZAKTAN EĞİTİME DESTEKLER SÜRÜYÜR
ASKIDA TABLET KAMPANYASI İLE UZAKTAN EĞİTİME DESTEKLER SÜRÜYÜR
BÜYÜKŞEHİR, SATRANÇ TURNUVASININ KAZANANLARI İÇİN ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ
BÜYÜKŞEHİR, SATRANÇ TURNUVASININ KAZANANLARI İÇİN ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ
KÜBBİYE DERGİSİ’NİN 4’ÜNCÜ SAYISI ÇIKTI
KÜBBİYE DERGİSİ’NİN 4’ÜNCÜ SAYISI ÇIKTI
ANTEP SAVUNMASI KONULU ŞİİR, HİKAYE VE SES YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ
ANTEP SAVUNMASI KONULU ŞİİR, HİKAYE VE SES YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ
İLETİŞİM VE TOPLUMSAL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI YAYINDA
İLETİŞİM VE TOPLUMSAL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI YAYINDA
ŞEHİTKAMİL’DEN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ
ŞEHİTKAMİL’DEN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ
Prof. Dr. Mehmet Lütfi Yola, HKÜ Ailesine Katıldı
Prof. Dr. Mehmet Lütfi Yola, HKÜ Ailesine Katıldı
MHP MİLLETVEKİLİ TAŞDOĞAN SPORDAKİ KANAYAN YARAYA PARMAK BASTI
MHP MİLLETVEKİLİ TAŞDOĞAN SPORDAKİ KANAYAN YARAYA PARMAK BASTI
BÜYÜKŞEHİR PANDEMİ DESTEKLERİNE YENİSİNİ EKLEDİ
BÜYÜKŞEHİR PANDEMİ DESTEKLERİNE YENİSİNİ EKLEDİ
GAZİANTEPLİ KADINLARIN AİLE ORTAMINDA SAĞLADIĞI DÜZEN, MAHALLELERE ULAŞACAK
GAZİANTEPLİ KADINLARIN AİLE ORTAMINDA SAĞLADIĞI DÜZEN, MAHALLELERE ULAŞACAK
ŞAHİN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDE EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZ
ŞAHİN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDE EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZ
SURİYE’DEKİ GÜVENLİ BÖLGELERE GAÜN’DEN EĞİTMEN DESTEĞİ
SURİYE’DEKİ GÜVENLİ BÖLGELERE GAÜN’DEN EĞİTMEN DESTEĞİ
BAŞKAN TAHMAZOĞLU "AMACIMIZ HAYVANCILIĞI GELİŞTİRMEK"
BAŞKAN TAHMAZOĞLU "AMACIMIZ HAYVANCILIĞI GELİŞTİRMEK"
BAŞKAN FADILOĞLU: "SEVEREK SATRANÇ ÖĞRENİYORLAR"
BAŞKAN FADILOĞLU: "SEVEREK SATRANÇ ÖĞRENİYORLAR"
FADILOĞLU: “İŞLEM YAPMAK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY HALE GELDİ”
FADILOĞLU: “İŞLEM YAPMAK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY HALE GELDİ”
MİLLETVEKİLİ TAŞDOĞAN AYNI HIZLA YENİDEN BAŞLADI
MİLLETVEKİLİ TAŞDOĞAN AYNI HIZLA YENİDEN BAŞLADI
CHP MİLLETVEKİLİ BAYRAM YILMAZKAYA: 'MUHTARLIKLAR İCRA TEBLİGATI DOLU‘
CHP MİLLETVEKİLİ BAYRAM YILMAZKAYA: 'MUHTARLIKLAR İCRA TEBLİGATI DOLU‘
DUBAİ'DE GAZİANTEP RÜZGARI
DUBAİ'DE GAZİANTEP RÜZGARI
AK PARTİ GAZİANTEP'TE ÖZKEÇECİ'NİN A TAKIMI BELLİ OLDU
AK PARTİ GAZİANTEP'TE ÖZKEÇECİ'NİN A TAKIMI BELLİ OLDU
BAŞKAN ŞAHİN: BİR NEBZE DE OLSA ANNE VE BABALARI RAHATA ERDİRDİK
BAŞKAN ŞAHİN: BİR NEBZE DE OLSA ANNE VE BABALARI RAHATA ERDİRDİK
HASTANELER BÖLGESİNİN TRAFİĞİ YENİ ULAŞIM PROJESİYLE RAHATLAYACAK
HASTANELER BÖLGESİNİN TRAFİĞİ YENİ ULAŞIM PROJESİYLE RAHATLAYACAK
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 4.215.000 AĞAÇ DİKTİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 4.215.000 AĞAÇ DİKTİ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ VE AYAKKABICILIK SEKTÖRÜ İŞ BİRLİĞİ TÜRKİYE’YE MODEL OLACAK
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ VE AYAKKABICILIK SEKTÖRÜ İŞ BİRLİĞİ TÜRKİYE’YE MODEL OLACAK