Gündem Gaziantep Çerez Politikası

GUNDEMGAZİANTEP.COM Çerez Politikası (aşağıda kısaca “Politika” olarak anılacaktır.) GUNDEMGAZİANTEP.COM (aşağıda kısaca “GUNDEMGAZİANTEP.COM” olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve gaziantepinyuzu.com Gizlilik Politikası’nın ekini oluşturmaktadır.

Birçok web sitesi gibi, gaziantepinyuzu.com’da de (aşağıda kısaca “Portal” olarak anılacaktır.) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, Portal üzerinde trafik analizi gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM, bu Politika’yı Portal’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır.

Çerez ("Cookie") Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza (ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir.

  • Aitliğine göre, Portal çerezlerive üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Portal çerezleri, gundemgaziantep.com tarafından yönetilirken, üçüncü taraf çerezlerini farklı firmalar yönetmektedir.
  • Kullanım ömrüne göre, oturum çerezlerive kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Portal’i terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır.
  • Kullanım amaçlarına göre, Portal’de teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezlerive analitik çerezler kullanılmaktadır.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Portal’de, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Portal’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.Örneğin, Portal üyelerinin, üyelik bilgileriyle giriş yapabilmesi.
  • Portal’i analiz etmek ve Portal’in performansını arttırmak.Örneğin, Portal’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Portal’in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.Örneğin, Portal’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması veya Portal üzerinden üçüncü taraf sosyal medya faaliyetlerine bağlantı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla ilgili reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir?

Ziyaretçilerin kendilerine ait hangi kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi gundemgaziantep.com için son derece önemlidir. Bununla birlikte, Portal’in çalışması için zorunlu olan Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olamamaktadır. Ayrıca, bazı Çerezlerin kapatılması halinde Portal’in çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız.

Portal’de kullanılan Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Portal’i görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Portal’e erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choicesüzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Ziyaretçiler Hangi Haklara Sahip?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, GUNDEMGAZİANTEP.COM’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, GUNDEMGAZİANTEP.COM Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Politika'daki Değişiklikler

GUNDEMGAZİANTEP.COM, Politika ile ziyaretçilerine Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, Portal’de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Portal’in kullanmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Ziyaretçilerin Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM,, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Portal’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Son güncelleme tarihi: 16/04/2020

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Portal’i ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Portal’in düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Portal’in işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri Portal’i kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde Portal, aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Portal tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Portal’in çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Portal’e giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Portal’de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Hedefleme/Reklam Çerezleri

Portal’de kullanıcılara sunulan reklamları özelleştirmek ve zaten görüntülenmiş reklamların tekrar gösterilmesini engellemek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini farklı Portal sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

Analitik çerezler ile Portal’i ziyaret edenlerin sayıları, Portal’de görüntülenen sayfaların tespiti, Portal ziyaret saatleri, Portal sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

 

Son Haberler
GAÜN HASTANESİ MUCİZE BİR KURTULUŞA İMZA ATTI
GAÜN HASTANESİ MUCİZE BİR KURTULUŞA İMZA ATTI
MİLLETVEKİLİ TAŞDOĞAN’DAN ‘SOYKIRIM ANITI’ ÇAĞRISI
MİLLETVEKİLİ TAŞDOĞAN’DAN ‘SOYKIRIM ANITI’ ÇAĞRISI
ŞEHİTKAMİL'DEN NİZİP İLÇESİNE YENİ PAZAR YERİ YATIRIMI
ŞEHİTKAMİL'DEN NİZİP İLÇESİNE YENİ PAZAR YERİ YATIRIMI
FADILOĞLU: "HEDEFİMİZİN, TEMEL DİNAMİĞİ OLMAYI SÜRDÜRECEKLERDİR"
FADILOĞLU: "HEDEFİMİZİN, TEMEL DİNAMİĞİ OLMAYI SÜRDÜRECEKLERDİR"
CHP'Lİ KAPLAN'DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
CHP'Lİ KAPLAN'DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
“EL EMEĞİ, GÖZ NURU KUTNU KUMAŞI” KİTABI ELEKTRONİK ORTAMDA YAYIMLANDI
“EL EMEĞİ, GÖZ NURU KUTNU KUMAŞI” KİTABI ELEKTRONİK ORTAMDA YAYIMLANDI
CHP'Lİ KAPLAN "OPTİSYENLER MAĞDUR"
CHP'Lİ KAPLAN "OPTİSYENLER MAĞDUR"
BAŞKAN TAHMAZOĞLU “DAHA YEŞİL BİR ŞAHİNBEY İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
BAŞKAN TAHMAZOĞLU “DAHA YEŞİL BİR ŞAHİNBEY İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Vali Davut Gül’ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma  Günü Mesajı
Vali Davut Gül’ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
BAŞKAN TAHMAZOĞLU 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ KUTLADI
BAŞKAN TAHMAZOĞLU 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ KUTLADI
FADILOĞLU: "YETİMLERİMİZ DE BİZİM BİRER EVLADIMIZDIR"
FADILOĞLU: "YETİMLERİMİZ DE BİZİM BİRER EVLADIMIZDIR"
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
YILDIRIM: TAM KAPANMA İLE DESTEK İHTİYACI DAHA DA ARTTI
YILDIRIM: TAM KAPANMA İLE DESTEK İHTİYACI DAHA DA ARTTI
GAZİLER MAHALLESİNE PAZAR YERİ VE KÜTÜPHANE YATIRIMI
GAZİLER MAHALLESİNE PAZAR YERİ VE KÜTÜPHANE YATIRIMI
GAZİANTEP’İN EĞİTİM YATIRIMLARI KONUŞULDU
GAZİANTEP’İN EĞİTİM YATIRIMLARI KONUŞULDU
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYOR
CHP'li KAPLAN "KÜÇÜK İŞLETMELER ZİNCİR MARKETLER KARŞISINDA ÇARESİZ!"
CHP'li KAPLAN "KÜÇÜK İŞLETMELER ZİNCİR MARKETLER KARŞISINDA ÇARESİZ!"
FADILOĞLU, İFTAR ÖNCESİ İKİZ BEBEK SAHİBİ OLAN AİLEYİ ZİYARET ETTİ
FADILOĞLU, İFTAR ÖNCESİ İKİZ BEBEK SAHİBİ OLAN AİLEYİ ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR, BÜYÜYEN GAZİANTEP İÇİN YENİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR, BÜYÜYEN GAZİANTEP İÇİN YENİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Kızı öldürülen Bekir Şahin'e, zanlıya katil dediği için suç duyurusunda bulunuldu.
Kızı öldürülen Bekir Şahin'e, zanlıya katil dediği için suç duyurusunda bulunuldu.
Kaplan’dan Nurdağı için ambulans talebi
Kaplan’dan Nurdağı için ambulans talebi
Şahinbey Belediyesinden alternatif bir yol daha
Şahinbey Belediyesinden alternatif bir yol daha
GAÜN öğrencilerinden kardeş okuldaki öğrencilere hediye
GAÜN öğrencilerinden kardeş okuldaki öğrencilere hediye
Fadıloğlu, çocukların bayram sevincine ortak oldu
Fadıloğlu, çocukların bayram sevincine ortak oldu
Halı Tasarımında Üniversite-Sanayi İş birliği
Halı Tasarımında Üniversite-Sanayi İş birliği
Gaziantep Anadolu’nun Güney Kore’si Olabilir
Gaziantep Anadolu’nun Güney Kore’si Olabilir
GSO’nun çözüm ortağı Enyakıt
GSO’nun çözüm ortağı Enyakıt
Gaziantep’te Zimem Defteri geleneği ile 29 Bin 500 ailenin borcu ödendi
Gaziantep’te Zimem Defteri geleneği ile 29 Bin 500 ailenin borcu ödendi
BİR ÇOCUK BİR DİLEK KAMPANYASI DİLEKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR…
BİR ÇOCUK BİR DİLEK KAMPANYASI DİLEKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR…
SANKO Holding’in ambalaj yatırımı Süper Film’den
SANKO Holding’in ambalaj yatırımı Süper Film’den
BAŞKAN FADILOĞLU GÖRME ENGELLİ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
BAŞKAN FADILOĞLU GÖRME ENGELLİ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
Gaziantep Valiliği  “Bir Çocuk Bir Dilek” kampanyası çalışmaları başladı
Gaziantep Valiliği “Bir Çocuk Bir Dilek” kampanyası çalışmaları başladı
CHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: "MOTO KURYELER GÜVENDE DEĞİL!"
CHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: "MOTO KURYELER GÜVENDE DEĞİL!"
SANKO Üniversitesi mezunu Uncuoğlu’nun büyük başarısı
SANKO Üniversitesi mezunu Uncuoğlu’nun büyük başarısı
SANKO Park AVM'den çocuklara özel ödüllü resim yarışması
SANKO Park AVM'den çocuklara özel ödüllü resim yarışması
VALİ GÜL: "BU KADARINI HAYAL ETMEMİŞTİM"
VALİ GÜL: "BU KADARINI HAYAL ETMEMİŞTİM"
KARAKESEK'TE MAKSİMUM VERİM İÇİN ÇALIŞMA YAPILIYOR
KARAKESEK'TE MAKSİMUM VERİM İÇİN ÇALIŞMA YAPILIYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN 12.301.932 ADET MEYVE VE SEBZE FİDE DESTEĞİ SÜRÜYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN 12.301.932 ADET MEYVE VE SEBZE FİDE DESTEĞİ SÜRÜYOR
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
ŞAHİNBEY’DE ASFALT SEZONU BAŞLADI
ŞAHİNBEY’DE ASFALT SEZONU BAŞLADI
KISMİ KAPANMANIN OLUMSUZ YANSIMALARI !...  Bu Salgın Böyle Bitmez !...
KISMİ KAPANMANIN OLUMSUZ YANSIMALARI !... Bu Salgın Böyle Bitmez !...
EĞİTİMCİ AİLEDEN 100. YILDA 100 HAYIRSEVER KAMPANYASINA ANLAMLI DESTEK…
EĞİTİMCİ AİLEDEN 100. YILDA 100 HAYIRSEVER KAMPANYASINA ANLAMLI DESTEK…
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN "ESNAFIN PAYINA YİNE MASRAFLAR DÜŞTÜ"
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN "ESNAFIN PAYINA YİNE MASRAFLAR DÜŞTÜ"
Gaziantep Büyükşehir'den o iddialarla ilgili açıklama
Gaziantep Büyükşehir'den o iddialarla ilgili açıklama
BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN PERSONELLERE % 22,40 ORANINDA ZAM
BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN PERSONELLERE % 22,40 ORANINDA ZAM
Medya Okuryazarlığı ve Söylem Analizi Webinarı
Medya Okuryazarlığı ve Söylem Analizi Webinarı
Turizm Haftasında Turizmciler Buruk
Turizm Haftasında Turizmciler Buruk
BÜYÜKŞEHİR BAŞARI YAKALAYAN SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
BÜYÜKŞEHİR BAŞARI YAKALAYAN SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ İFTARA YETİŞEMEYENLERİN YANINDA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ İFTARA YETİŞEMEYENLERİN YANINDA
BÜYÜKŞEHİR TURİZM HAFTASINI KUTLUYOR
BÜYÜKŞEHİR TURİZM HAFTASINI KUTLUYOR
YILDIRIM: Yeni bir “Vergi Barışı” uygulaması gerekli
YILDIRIM: Yeni bir “Vergi Barışı” uygulaması gerekli
Başkan Fadıloğlu, Güneydoğu’nun en başarılı başkanı oldu
Başkan Fadıloğlu, Güneydoğu’nun en başarılı başkanı oldu
ÖZEL EĞİTİM ALANINDA ÖĞRETMEN YETİŞTİRME
ÖZEL EĞİTİM ALANINDA ÖĞRETMEN YETİŞTİRME
KATI ATIK TRANSFER İSTASYONU, ENERJİ VE ARAÇ TASARRUFU SAĞLAYACAK
KATI ATIK TRANSFER İSTASYONU, ENERJİ VE ARAÇ TASARRUFU SAĞLAYACAK
MİLLETVEKİLİ TAŞDOĞAN, SPORCULARIN TALEBİNİ UNUTMADI
MİLLETVEKİLİ TAŞDOĞAN, SPORCULARIN TALEBİNİ UNUTMADI
PALETLİ YÜZÜCÜLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU
PALETLİ YÜZÜCÜLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU
ANTEP HARBİ’NİN 100’ÜNCÜ YILINA ÖZEL 100 BİN ADET GAZİANTEPKART BAYİLERDE YERİNİ ALIYOR
ANTEP HARBİ’NİN 100’ÜNCÜ YILINA ÖZEL 100 BİN ADET GAZİANTEPKART BAYİLERDE YERİNİ ALIYOR
HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARI ANISINA FİDAN DİKİLDİ
HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARI ANISINA FİDAN DİKİLDİ
ZEUGMA MOTİFLERİ SOFRA TAKIMLARINI SÜSLEYECEK
ZEUGMA MOTİFLERİ SOFRA TAKIMLARINI SÜSLEYECEK
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TESİSLERİNDE KANSERİ YENDİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TESİSLERİNDE KANSERİ YENDİ
DAR GELİRLİ YETİM VE ÖKSÜZ AİLELER EV SAHİBİ OLACAK
DAR GELİRLİ YETİM VE ÖKSÜZ AİLELER EV SAHİBİ OLACAK
AKP İKTİDARI ‘KOMŞUSU AÇKEN, TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR” SÖZÜNÜ ÇOK YANLIŞ ANLAMIŞ!
AKP İKTİDARI ‘KOMŞUSU AÇKEN, TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR” SÖZÜNÜ ÇOK YANLIŞ ANLAMIŞ!
YILDIRIM: Küçük İşletmelerin Zincir Marketler Karşısında Gücü Tükeniyor
YILDIRIM: Küçük İşletmelerin Zincir Marketler Karşısında Gücü Tükeniyor
BENİM ŞEHRİM UYGULAMASI İLE VATANDAŞ ŞEHRİNİ KENDİ YÖNETECEK
BENİM ŞEHRİM UYGULAMASI İLE VATANDAŞ ŞEHRİNİ KENDİ YÖNETECEK
FADILOĞLU: "RAMAZAN, BİR KURTULUŞ KAPISIDIR"
FADILOĞLU: "RAMAZAN, BİR KURTULUŞ KAPISIDIR"
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN ÇİFTÇİLERE 12.301.932 FİDE
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN ÇİFTÇİLERE 12.301.932 FİDE
BAŞKAN TAHMAZOĞLU, RAMAZAN, AYINI KUTLADI
BAŞKAN TAHMAZOĞLU, RAMAZAN, AYINI KUTLADI
ŞEHİTKAMİL'DE RAMAZAN ÖNCESİ DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR
ŞEHİTKAMİL'DE RAMAZAN ÖNCESİ DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Gazeteci Ali Babat Bypass ameliyatı oldu
Gazeteci Ali Babat Bypass ameliyatı oldu
Gaziantep'te aranması bulunan 47 şahıs yakalandı
Gaziantep'te aranması bulunan 47 şahıs yakalandı
Gaziantep'te bir haftada 9 kilo metamfetamin ele geçirildi
Gaziantep'te bir haftada 9 kilo metamfetamin ele geçirildi
Kaplan: Elektrik kesintileri öğrencilerin kabusu oldu
Kaplan: Elektrik kesintileri öğrencilerin kabusu oldu