Gaziantep'in Yüzü Çerez Politikası

GAZİANTEPİNYUZU.COM Çerez Politikası (aşağıda kısaca “Politika” olarak anılacaktır.) GAZİANTEPİNYUZU.COM (aşağıda kısaca “GAZİANTEPİNYUZU.COM” olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve gaziantepinyuzu.com Gizlilik Politikası’nın ekini oluşturmaktadır.

Birçok web sitesi gibi, gaziantepinyuzu.com’da de (aşağıda kısaca “Portal” olarak anılacaktır.) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, Portal üzerinde trafik analizi gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

GAZİANTEPİNYUZU.COM, bu Politika’yı Portal’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır.

Çerez ("Cookie") Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza (ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir.

  • Aitliğine göre, Portal çerezlerive üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Portal çerezleri, gaziantepinyuzu.com tarafından yönetilirken, üçüncü taraf çerezlerini farklı firmalar yönetmektedir.
  • Kullanım ömrüne göre, oturum çerezlerive kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Portal’i terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır.
  • Kullanım amaçlarına göre, Portal’de teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezlerive analitik çerezler kullanılmaktadır.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Portal’de, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Portal’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.Örneğin, Portal üyelerinin, üyelik bilgileriyle giriş yapabilmesi.
  • Portal’i analiz etmek ve Portal’in performansını arttırmak.Örneğin, Portal’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Portal’in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.Örneğin, Portal’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması veya Portal üzerinden üçüncü taraf sosyal medya faaliyetlerine bağlantı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla ilgili reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir?

Ziyaretçilerin kendilerine ait hangi kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi gaziantepinyuzu.com için son derece önemlidir. Bununla birlikte, Portal’in çalışması için zorunlu olan Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olamamaktadır. Ayrıca, bazı Çerezlerin kapatılması halinde Portal’in çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız.

Portal’de kullanılan Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Portal’i görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Portal’e erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choicesüzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Ziyaretçiler Hangi Haklara Sahip?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, GAZİANTEPİNYUZU.COM’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, GAZİANTEPİNYUZU.COM Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Politika'daki Değişiklikler

GAZİANTEPİNYUZU.COM, Politika ile ziyaretçilerine Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, Portal’de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Portal’in kullanmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Ziyaretçilerin Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

GAZİANTEPİNYUZU.COM,, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Portal’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Son güncelleme tarihi: 16/04/2020

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Portal’i ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Portal’in düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Portal’in işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri Portal’i kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde Portal, aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Portal tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Portal’in çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Portal’e giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Portal’de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Hedefleme/Reklam Çerezleri

Portal’de kullanıcılara sunulan reklamları özelleştirmek ve zaten görüntülenmiş reklamların tekrar gösterilmesini engellemek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini farklı Portal sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

Analitik çerezler ile Portal’i ziyaret edenlerin sayıları, Portal’de görüntülenen sayfaların tespiti, Portal ziyaret saatleri, Portal sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

 

Son Haberler
HES kodu nasıl alınır, nerelerde kullanılır? HES kodu alma ekranı( SMS, e-Devlet, Hayat Eve Sığar Uygulaması) için tıkla!
HES kodu nasıl alınır, nerelerde kullanılır? HES kodu alma ekranı( SMS, e-Devlet, Hayat Eve Sığar Uygulaması) için tıkla!
VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2020? VGM burs başvurusu nasıl yapılır?
VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2020? VGM burs başvurusu nasıl yapılır?
KPSS önlisans sınavı ne zaman 2020? KPSS önlisans sınavı giriş alma ekranı
KPSS önlisans sınavı ne zaman 2020? KPSS önlisans sınavı giriş alma ekranı
KYK burs başvuru sayfası üniversite öğrencilerinin erişimine açıldı mı? KYK 2020 bursu ne kadar, yurtlar kaç para?
KYK burs başvuru sayfası üniversite öğrencilerinin erişimine açıldı mı? KYK 2020 bursu ne kadar, yurtlar kaç para?
TUNCER, HİKÂYELERİ İLE İZLEYENLERİ İÇ DÜNYALARINA YOLCULUĞA ÇIKARDI
TUNCER, HİKÂYELERİ İLE İZLEYENLERİ İÇ DÜNYALARINA YOLCULUĞA ÇIKARDI
BÜYÜKŞEHİR, FIFA 2020 E-SPOR TURNUVASI İÇİN ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ
BÜYÜKŞEHİR, FIFA 2020 E-SPOR TURNUVASI İÇİN ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ
GAÜN REKTÖRLÜĞÜNÜN ÇİÇEK HASSASİYETİ DEVAM EDİYOR
GAÜN REKTÖRLÜĞÜNÜN ÇİÇEK HASSASİYETİ DEVAM EDİYOR
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ, ANNE” PROJESİ BİLGİLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ, ANNE” PROJESİ BİLGİLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
KOÇER‘DEN REKTÖR ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KOÇER‘DEN REKTÖR ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI... VALİ GÜL:  “MUHTARLIK MÜESSESESİ DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİ"”
MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI... VALİ GÜL: “MUHTARLIK MÜESSESESİ DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİ"”
BAŞKAN TAHMAZOĞLU MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
BAŞKAN TAHMAZOĞLU MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
FADILOĞLU: "BELEDİYEMİZİN GÖREN GÖZÜ, VATANDAŞA UZANAN HİZMET ELİ"
FADILOĞLU: "BELEDİYEMİZİN GÖREN GÖZÜ, VATANDAŞA UZANAN HİZMET ELİ"
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN BİR DESTEKTE YAVUZELİ'NE
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN BİR DESTEKTE YAVUZELİ'NE
GAZİANTEP'TE ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN BİR KİŞİ ÖLDÜ
GAZİANTEP'TE ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN BİR KİŞİ ÖLDÜ
KYK borcu olanlar dikkat! KYK borçları silinecek mi? İşte yeni paket...
KYK borcu olanlar dikkat! KYK borçları silinecek mi? İşte yeni paket...
Evlilik İzni Kaç Gündür? İşçi Ve Memurlar Düğün İçin Nasıl İzin Kullanabilir?
Evlilik İzni Kaç Gündür? İşçi Ve Memurlar Düğün İçin Nasıl İzin Kullanabilir?
Evlilik Sözleşmesi Nedir? Evlilik Sözleşmesi Mal Ayrılığı Örneği İle Sözleşmenin Maddeleri
Evlilik Sözleşmesi Nedir? Evlilik Sözleşmesi Mal Ayrılığı Örneği İle Sözleşmenin Maddeleri
HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ MEZUNU GENÇ YAŞTA KAYMAKAM OLDU
HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ MEZUNU GENÇ YAŞTA KAYMAKAM OLDU
HKÜ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ İLE YENİDEN BULUŞTU!
HKÜ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ İLE YENİDEN BULUŞTU!
BAŞKAN ŞAHİN REKÖRÜN AYAĞI UĞURLU GELDİ
BAŞKAN ŞAHİN REKÖRÜN AYAĞI UĞURLU GELDİ
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜRKİYE’NİN İLK “TEMASSIZ OYUN ŞENLİĞİ”
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜRKİYE’NİN İLK “TEMASSIZ OYUN ŞENLİĞİ”
BÜYÜKŞEHİR, 27 MİLYON FİDAN HEDEFİ İÇİN DESTEĞİ SÜRDÜRÜYOR  / ŞEHİR MERKEZİNDE 14 NOKTA AĞAÇLANDIRILACAK
BÜYÜKŞEHİR, 27 MİLYON FİDAN HEDEFİ İÇİN DESTEĞİ SÜRDÜRÜYOR / ŞEHİR MERKEZİNDE 14 NOKTA AĞAÇLANDIRILACAK
GAZİANTEP VALİSİ DAVUT GÜL'ÜN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
GAZİANTEP VALİSİ DAVUT GÜL'ÜN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN HATAY'A 25.000 FİDAN
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN HATAY'A 25.000 FİDAN
BÖLGE ODALARI 19.TOPLANTISINI ONLINE GERÇEKLEŞTİRDİ
BÖLGE ODALARI 19.TOPLANTISINI ONLINE GERÇEKLEŞTİRDİ
ÖZKEÇECİ’DEN REKTÖR ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÖZKEÇECİ’DEN REKTÖR ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ZİYARETLER, ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
ZİYARETLER, ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR İLE ENGELLER KALKIYOR  / ŞAHİN: SEREBRAL PALSİLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DAHA ÖZEL ÇALIŞTIK
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR İLE ENGELLER KALKIYOR / ŞAHİN: SEREBRAL PALSİLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DAHA ÖZEL ÇALIŞTIK
BÜYÜKŞEHİR ŞOFÖRLERİ İÇİN EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
BÜYÜKŞEHİR ŞOFÖRLERİ İÇİN EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TOHUMDAN SONRA ÇİFTÇİNİN GÜBRESİNİ DE DAĞITIYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TOHUMDAN SONRA ÇİFTÇİNİN GÜBRESİNİ DE DAĞITIYOR
GTO BAŞKANI YILDIRIM: E- HACİZ UYGULAMASI PİYASADAKİ NAKİT AKIŞINI BOZMAMALI
GTO BAŞKANI YILDIRIM: E- HACİZ UYGULAMASI PİYASADAKİ NAKİT AKIŞINI BOZMAMALI
EN GÜZEL İMZAYI GAZİ ŞEHRİN GELECEĞİNE ATIYORUZ
EN GÜZEL İMZAYI GAZİ ŞEHRİN GELECEĞİNE ATIYORUZ
GTO’DA, PANDEMİNİN PSİKOLOJİK ETKİLERİ ELE ALINDI
GTO’DA, PANDEMİNİN PSİKOLOJİK ETKİLERİ ELE ALINDI
Bakan Selçuk: Okullarımızı güzelleştirmenin peşindeyiz
Bakan Selçuk: Okullarımızı güzelleştirmenin peşindeyiz
2020 Pasaport harçları, ücretleri ne kadar? İşte pasaport randevusu ile ilgili merak edilenler...
2020 Pasaport harçları, ücretleri ne kadar? İşte pasaport randevusu ile ilgili merak edilenler...
15 Ekim evde bakım maaşı yatan iller! Hasta bakım maaşı sorgulaması nasıl yapılır?
15 Ekim evde bakım maaşı yatan iller! Hasta bakım maaşı sorgulaması nasıl yapılır?
VGM burs başvurusu nasıl yapılır? 2020 VGM burs başvuru ekranı
VGM burs başvurusu nasıl yapılır? 2020 VGM burs başvuru ekranı
‘SPOR KENTİ GAZİANTEP’ İÇİN 3 TESİS DAHA HİZMETTE    /   BAŞKAN ŞAHİN EĞİTİMLERE BAŞLAYAN YÜZME HAVUZLARINI ZİYARET ETTİ
‘SPOR KENTİ GAZİANTEP’ İÇİN 3 TESİS DAHA HİZMETTE / BAŞKAN ŞAHİN EĞİTİMLERE BAŞLAYAN YÜZME HAVUZLARINI ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN “GENÇLER KİTAP OKUYOR” ETKİNLİĞİ  /  GENÇLER VE ÇOCUKLAR KİTAPLARIYLA KAVAKLIK PARK’I SÜSLEDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN “GENÇLER KİTAP OKUYOR” ETKİNLİĞİ / GENÇLER VE ÇOCUKLAR KİTAPLARIYLA KAVAKLIK PARK’I SÜSLEDİ
GSO YÖNETİMİNDEN ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
GSO YÖNETİMİNDEN ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ŞAMİL TAYYAR’DAN, REKTÖR ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ŞAMİL TAYYAR’DAN, REKTÖR ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NİN ÖDÜLLÜ TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLADI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NİN ÖDÜLLÜ TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLADI
“100. Yılda 100 Hayırsever” kampanyası bir Gaziantep Modeli…  Hayırsever Ercan Ailesinden 32 derslikli okul desteği…
“100. Yılda 100 Hayırsever” kampanyası bir Gaziantep Modeli… Hayırsever Ercan Ailesinden 32 derslikli okul desteği…
GSO YÖNETİMİNDEN BAŞSAVCI ÇİÇEKLİ'YE ZİYARET
GSO YÖNETİMİNDEN BAŞSAVCI ÇİÇEKLİ'YE ZİYARET
GSO VE ELEKTRİKÇİLER ODASI ARASINDA MESLEKİ YETERLİLİK VE MESLEKİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
GSO VE ELEKTRİKÇİLER ODASI ARASINDA MESLEKİ YETERLİLİK VE MESLEKİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN ESNAF ZİYARETİ  / BAŞKAN FADILOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN ESNAF ZİYARETİ / BAŞKAN FADILOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Emniyet duyurdu! Yurt genelinde sahte alkol operasyonu
Emniyet duyurdu! Yurt genelinde sahte alkol operasyonu
Tablet başvurusu yap | MEB Tablet başvurusu formu 2020
Tablet başvurusu yap | MEB Tablet başvurusu formu 2020
PTT cumartesi günleri açık mı? PTT kaçta açılıyor / kaçta kapanıyor? PTT çalışma saatleri
PTT cumartesi günleri açık mı? PTT kaçta açılıyor / kaçta kapanıyor? PTT çalışma saatleri
CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI VE İL GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, HALKÇI LİSELİLERİ DARP ETTİLER
CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI VE İL GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, HALKÇI LİSELİLERİ DARP ETTİLER
HKÜ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ İLE YENİDEN BULUŞTU!
HKÜ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ İLE YENİDEN BULUŞTU!
DÜNYA GAZİANTEP’İ KONUŞTU!   / GAZİ ŞEHİRDE FESTİVAL FIRTINASI ULUSLARARASI MEDYADA SES GETİRDİ
DÜNYA GAZİANTEP’İ KONUŞTU! / GAZİ ŞEHİRDE FESTİVAL FIRTINASI ULUSLARARASI MEDYADA SES GETİRDİ
GSO YÖNETİMİNDEN ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
GSO YÖNETİMİNDEN ÖZAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
GSO, İKA VE STM A.Ş. TARAFINDAN GAZİANTEP MAKİNE VE METAL SANAYİNİN DÖNÜŞÜMÜ KAPSAMINDA YERİNDE ANALİZ PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GSO, İKA VE STM A.Ş. TARAFINDAN GAZİANTEP MAKİNE VE METAL SANAYİNİN DÖNÜŞÜMÜ KAPSAMINDA YERİNDE ANALİZ PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GSO BAŞKANLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
GSO BAŞKANLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
TÜRKMEN, ŞEHİTKAMİL'DEKİ PROJE VE YATIRIMLARI İNCELEDİ  / TÜRKMEN: "ÇOK SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIKLARINA ŞAHİT OLDUK"
TÜRKMEN, ŞEHİTKAMİL'DEKİ PROJE VE YATIRIMLARI İNCELEDİ / TÜRKMEN: "ÇOK SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIKLARINA ŞAHİT OLDUK"
Celal Doğan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti
Celal Doğan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti
MEB’den velilere belgeli uyarı
MEB’den velilere belgeli uyarı
MEB tarafından BİLSEM sonuçları açıklandı mı?
MEB tarafından BİLSEM sonuçları açıklandı mı?
Öksürüğe ne iyi gelir, neden olur? Öksürük nasıl geçer, işte bitkisel yöntemler
Öksürüğe ne iyi gelir, neden olur? Öksürük nasıl geçer, işte bitkisel yöntemler
Türkiye’de 800 bin demans hastası var
Türkiye’de 800 bin demans hastası var
Bakan Selçuk, 81 ilden kız çocuklarıyla görüştü
Bakan Selçuk, 81 ilden kız çocuklarıyla görüştü
KPSS önlisans sınav giriş belgesi-yerleri açıklandı mı? Önlisans ve ortaöğretim sınavı ne zaman?
KPSS önlisans sınav giriş belgesi-yerleri açıklandı mı? Önlisans ve ortaöğretim sınavı ne zaman?
Kız çocukları her alanda olmalıdır
Kız çocukları her alanda olmalıdır
Yüz yüze eğitimde ikinci aşama
Yüz yüze eğitimde ikinci aşama
GAZİANTEP POLİS'İ DİLENEN KÜÇÜK YAŞTA ÇOCUKLARI TOPLAYARAK AİLELERİNE TESLİM ETTİ
GAZİANTEP POLİS'İ DİLENEN KÜÇÜK YAŞTA ÇOCUKLARI TOPLAYARAK AİLELERİNE TESLİM ETTİ
“GAZİŞEHİR TİYATRO GÜNLERİ" BAŞLIYOR
“GAZİŞEHİR TİYATRO GÜNLERİ" BAŞLIYOR
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: "OKUL SERVİSÇİLERİNİN VE ÇALIŞANLARININ SESİNİ DUYUN"
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: "OKUL SERVİSÇİLERİNİN VE ÇALIŞANLARININ SESİNİ DUYUN"
KİLİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ABDİ BULUT HAYATINI KAYBETTİ
KİLİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ABDİ BULUT HAYATINI KAYBETTİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN 210 KONUT DAHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN 210 KONUT DAHA
AMATÖR SPORA YATIRIMIN MEYVELERİ TOPLANIYOR     -BAŞKAN FADILOĞLU: “MEVKİ PLANLAMASI TİTİZLİKLE YAPILIYOR”
AMATÖR SPORA YATIRIMIN MEYVELERİ TOPLANIYOR -BAŞKAN FADILOĞLU: “MEVKİ PLANLAMASI TİTİZLİKLE YAPILIYOR”