Gündem Gaziantep Çerez Politikası

GUNDEMGAZİANTEP.COM Çerez Politikası (aşağıda kısaca “Politika” olarak anılacaktır.) GUNDEMGAZİANTEP.COM (aşağıda kısaca “GUNDEMGAZİANTEP.COM” olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve gaziantepinyuzu.com Gizlilik Politikası’nın ekini oluşturmaktadır.

Birçok web sitesi gibi, gaziantepinyuzu.com’da de (aşağıda kısaca “Portal” olarak anılacaktır.) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, Portal üzerinde trafik analizi gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM, bu Politika’yı Portal’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır.

Çerez ("Cookie") Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza (ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir.

  • Aitliğine göre, Portal çerezlerive üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Portal çerezleri, gundemgaziantep.com tarafından yönetilirken, üçüncü taraf çerezlerini farklı firmalar yönetmektedir.
  • Kullanım ömrüne göre, oturum çerezlerive kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Portal’i terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır.
  • Kullanım amaçlarına göre, Portal’de teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezlerive analitik çerezler kullanılmaktadır.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Portal’de, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Portal’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.Örneğin, Portal üyelerinin, üyelik bilgileriyle giriş yapabilmesi.
  • Portal’i analiz etmek ve Portal’in performansını arttırmak.Örneğin, Portal’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Portal’in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.Örneğin, Portal’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması veya Portal üzerinden üçüncü taraf sosyal medya faaliyetlerine bağlantı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla ilgili reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir?

Ziyaretçilerin kendilerine ait hangi kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi gundemgaziantep.com için son derece önemlidir. Bununla birlikte, Portal’in çalışması için zorunlu olan Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olamamaktadır. Ayrıca, bazı Çerezlerin kapatılması halinde Portal’in çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız.

Portal’de kullanılan Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Portal’i görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Portal’e erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choicesüzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Ziyaretçiler Hangi Haklara Sahip?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, GUNDEMGAZİANTEP.COM’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, GUNDEMGAZİANTEP.COM Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Politika'daki Değişiklikler

GUNDEMGAZİANTEP.COM, Politika ile ziyaretçilerine Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, Portal’de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Portal’in kullanmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Ziyaretçilerin Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM,, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Portal’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Son güncelleme tarihi: 16/04/2020

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Portal’i ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Portal’in düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Portal’in işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri Portal’i kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde Portal, aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Portal tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Portal’in çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Portal’e giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Portal’de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Hedefleme/Reklam Çerezleri

Portal’de kullanıcılara sunulan reklamları özelleştirmek ve zaten görüntülenmiş reklamların tekrar gösterilmesini engellemek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini farklı Portal sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

Analitik çerezler ile Portal’i ziyaret edenlerin sayıları, Portal’de görüntülenen sayfaların tespiti, Portal ziyaret saatleri, Portal sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

 

Son Haberler
KOSGEB’İN ENERJİ VERİMLİLİĞİ DESTEKLERİ GSO’DA ANLATILDI
KOSGEB’İN ENERJİ VERİMLİLİĞİ DESTEKLERİ GSO’DA ANLATILDI
SANKO ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜNDE YENİ PROGRAM
SANKO ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜNDE YENİ PROGRAM
PROF. DR. DAĞLI:  “BAYRAMLAR, KARŞILIKLI SEVGİ, PAYLAŞMA, DAYANIŞMA VE DOSTLUKLARIN YAŞANDIĞI GÜNLERDİR”
PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR, KARŞILIKLI SEVGİ, PAYLAŞMA, DAYANIŞMA VE DOSTLUKLARIN YAŞANDIĞI GÜNLERDİR”
Gaziantep'te "Nefes" operasyonu
Gaziantep'te "Nefes" operasyonu
GAÜN’lü genç mimarların mezuniyet sevinci
GAÜN’lü genç mimarların mezuniyet sevinci
Güneydoğulu Hububat İhracatçıları Sektörlerle Buluşuyor
Güneydoğulu Hububat İhracatçıları Sektörlerle Buluşuyor
“AKP zihniyeti ülkemizi de, yaklaşan bayramı da felç etti”
“AKP zihniyeti ülkemizi de, yaklaşan bayramı da felç etti”
TOBB Akademik Danışman Toplantısı NTO’da Düzenlendi
TOBB Akademik Danışman Toplantısı NTO’da Düzenlendi
Ücretsiz hizmet verecek
Ücretsiz hizmet verecek
Spora başlarken tematik eğitim modeli
Spora başlarken tematik eğitim modeli
GAÜN'de yılsonu sergisi
GAÜN'de yılsonu sergisi
Suçlulara geçit yok!
Suçlulara geçit yok!
Yavru köpekleri Büyükşehir ekipleri kurtardı
Yavru köpekleri Büyükşehir ekipleri kurtardı
Cinayet zanlısı yakayı ele verdi!
Cinayet zanlısı yakayı ele verdi!
Balcıoğlu Ailesi acılı
Balcıoğlu Ailesi acılı
GGD Başkanı Kızılaslan'dan ve ÇGD Başkanı Emektar'dan Başkan Şahin’e ziyaret
GGD Başkanı Kızılaslan'dan ve ÇGD Başkanı Emektar'dan Başkan Şahin’e ziyaret
GAÜN'de önemli kongre
GAÜN'de önemli kongre
Benzine zam geliyor
Benzine zam geliyor
15 Temmuz Programı belli oldu…
15 Temmuz Programı belli oldu…
Kaçakçılara geçit yok!
Kaçakçılara geçit yok!
İçişleri Bakanlığından, Bayram Genelgesi…
İçişleri Bakanlığından, Bayram Genelgesi…
SANKO Üniversitesi Turuncu Bayrak sahibi oldu
SANKO Üniversitesi Turuncu Bayrak sahibi oldu
Sancaktepe’de yaşam başladı
Sancaktepe’de yaşam başladı
Kurban yakalama timi göreve hazır
Kurban yakalama timi göreve hazır
Şahinbey’de kurban satış ve kesim yerleri belirlendi
Şahinbey’de kurban satış ve kesim yerleri belirlendi
Emniyetten terör operasyonu!
Emniyetten terör operasyonu!
Uyuşturucu tacirlerine operasyon!
Uyuşturucu tacirlerine operasyon!
Yükseliş Turan mağdurları haklarını istiyor
Yükseliş Turan mağdurları haklarını istiyor
Başkanlardan Vali Gül'e ziyaret
Başkanlardan Vali Gül'e ziyaret
Dr. Hüseyin Mirkelam Gözyaşlarıyla Ebediyete Uğurlandı
Dr. Hüseyin Mirkelam Gözyaşlarıyla Ebediyete Uğurlandı
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN 200 MİLYON TL’LİK DEV NAKTİ DESTEK
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN 200 MİLYON TL’LİK DEV NAKTİ DESTEK
CHP İl Başkanı Mehmet Uçar,  Sivas Katliamının 29. yıldönümünde bir mesaj yayımladı
CHP İl Başkanı Mehmet Uçar,  Sivas Katliamının 29. yıldönümünde bir mesaj yayımladı
GİBTÜ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM HAYATINA 60 ÖĞRENCİSİYLE BAŞLIYOR
GİBTÜ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM HAYATINA 60 ÖĞRENCİSİYLE BAŞLIYOR
ALİ ATALAR MERİNOS SPOR KULÜBÜ BAŞKANI OLDU.
ALİ ATALAR MERİNOS SPOR KULÜBÜ BAŞKANI OLDU.
SANİ KONUKOĞLU VAKFI BAŞKANI KONUKOĞLU:  “PAYLAŞMAK MUTLULUKTUR ANLAYIŞIYLA ODAKLANIYORUZ”
SANİ KONUKOĞLU VAKFI BAŞKANI KONUKOĞLU: “PAYLAŞMAK MUTLULUKTUR ANLAYIŞIYLA ODAKLANIYORUZ”
GASİMEP PROJESİNDE 26 ÖĞRENCİ DAHA MEZUN OLURKEN 19 ÖĞRENCİ DE KALFALIK BELGESİ ALDI
GASİMEP PROJESİNDE 26 ÖĞRENCİ DAHA MEZUN OLURKEN 19 ÖĞRENCİ DE KALFALIK BELGESİ ALDI
BAŞKAN ŞAHİN, DÜNYA ŞEHİRLER FORUMU’NDA GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’İN KADINA YÖNELİK PROJELERİNİ ANLATTI
BAŞKAN ŞAHİN, DÜNYA ŞEHİRLER FORUMU’NDA GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’İN KADINA YÖNELİK PROJELERİNİ ANLATTI
SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU
SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU
SANKO ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANLIĞINDA DEĞİŞİM
SANKO ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANLIĞINDA DEĞİŞİM
Alkollü sürücü sağlık personelin ölümüne neden oldu ..
Alkollü sürücü sağlık personelin ölümüne neden oldu ..
TÜM LİSE BİRİNCİLERİ BİLGİSAYAR İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
TÜM LİSE BİRİNCİLERİ BİLGİSAYAR İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
YILDIRIM: Serbest piyasa modelinden gittikçe uzaklaşıyoruz
YILDIRIM: Serbest piyasa modelinden gittikçe uzaklaşıyoruz
BAŞKAN TAHMAZOĞLU ÇİFTÇİLERLE DOMATES VE BİBER HASADINA KATILDI
BAŞKAN TAHMAZOĞLU ÇİFTÇİLERLE DOMATES VE BİBER HASADINA KATILDI
BAŞKAN ŞAHİN DÜNYA ŞEHİRLER FORUMU’NDA KONUŞTU
BAŞKAN ŞAHİN DÜNYA ŞEHİRLER FORUMU’NDA KONUŞTU
SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİ KUTAY SAKMAK, TURNUVADA İKİ ALTIN MADALYA VE BİR KUPA KAZANDI
SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİ KUTAY SAKMAK, TURNUVADA İKİ ALTIN MADALYA VE BİR KUPA KAZANDI
KANSER ARAŞTIRMALARINDA GÜNCEL GELİŞMELER KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ
KANSER ARAŞTIRMALARINDA GÜNCEL GELİŞMELER KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ
AKADEMİDE YETİŞİYOR, FORMAYI BAŞARIYLA TAŞIYORLAR
AKADEMİDE YETİŞİYOR, FORMAYI BAŞARIYLA TAŞIYORLAR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ
GÜVENEVLER'E, 8 TAZİYE SALONLU SOSYAL TESİS YAPILIYOR
GÜVENEVLER'E, 8 TAZİYE SALONLU SOSYAL TESİS YAPILIYOR
BÖLGE ODALARININ 22. TOPLANTISI OSMANİYE TSO EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BÖLGE ODALARININ 22. TOPLANTISI OSMANİYE TSO EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
CHP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA: "İŞTE AKP HÜKÜMETİNİN SAĞLIKÇILARIMIZA VERDİĞİ DEĞER!"
CHP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA: "İŞTE AKP HÜKÜMETİNİN SAĞLIKÇILARIMIZA VERDİĞİ DEĞER!"
GGC Başkanı İbrahim Ay tutuklandı
GGC Başkanı İbrahim Ay tutuklandı
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: “ASGARİ ÜCRETE %40 ZAM HİÇBİR YARAYA MERHEM OLMAZ!”
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: “ASGARİ ÜCRETE %40 ZAM HİÇBİR YARAYA MERHEM OLMAZ!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kurban Bayramı tatili 9 gün
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kurban Bayramı tatili 9 gün
Simülasyon Destekli Öğretmen Eğitimi Çalıştayı Gerçekleştirildi
Simülasyon Destekli Öğretmen Eğitimi Çalıştayı Gerçekleştirildi
FADILOĞLU: "YIL SONU İTİBARİYLE MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLACAK"
FADILOĞLU: "YIL SONU İTİBARİYLE MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLACAK"
ESKİ BAKAN MUSTAFA YILMAZ’IN ADI KENTİN EN İŞLEK CADDELERİNDEN BİRİNE VERİLDİ
ESKİ BAKAN MUSTAFA YILMAZ’IN ADI KENTİN EN İŞLEK CADDELERİNDEN BİRİNE VERİLDİ
GAÜN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ
GAÜN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ
NASA SERGİSİ 2 AYDA 61 BİN 500 KİŞİYİ AĞIRLADI
NASA SERGİSİ 2 AYDA 61 BİN 500 KİŞİYİ AĞIRLADI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN MEHMETÇİĞE 67.000 ASKER ÇANTASI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN MEHMETÇİĞE 67.000 ASKER ÇANTASI
DÜNYA KADIN MÜHENDİSLER GÜNÜ
DÜNYA KADIN MÜHENDİSLER GÜNÜ
SANKO ÜNİVERSİTESİNDE MEZUNİYET HEYECANI
SANKO ÜNİVERSİTESİNDE MEZUNİYET HEYECANI
GAZİANTEP HEMŞEHRİ DERNEKLERİ FESTİVALİ BAŞLADI
GAZİANTEP HEMŞEHRİ DERNEKLERİ FESTİVALİ BAŞLADI
GENÇ HUKUKÇULAR MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI
GENÇ HUKUKÇULAR MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI
MİNİK BALERİNLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ
MİNİK BALERİNLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ
YILMAZKAYA, “ESNAF KONTAK KAPATTI, VATANDAŞ ARABASINA BİNEMİYOR!”
YILMAZKAYA, “ESNAF KONTAK KAPATTI, VATANDAŞ ARABASINA BİNEMİYOR!”
SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ
SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ
GSO VE WFP ARASINDA, “MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAM PROJESİ” İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
GSO VE WFP ARASINDA, “MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAM PROJESİ” İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
SANKO OKULLARI’NDA MEZUNİYET HEYECANI
SANKO OKULLARI’NDA MEZUNİYET HEYECANI
Güneş’e Tam DESTEK
Güneş’e Tam DESTEK
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, MESLEK LİSELERİYLE HALKIN EKMEĞİNİ ÜRETECEK
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, MESLEK LİSELERİYLE HALKIN EKMEĞİNİ ÜRETECEK
GAÜN TURİZM FAKÜLTESİ MEZUNLARI YENİ YAŞAMLARINA UĞURLANDI
GAÜN TURİZM FAKÜLTESİ MEZUNLARI YENİ YAŞAMLARINA UĞURLANDI