Gündem Gaziantep Çerez Politikası

GUNDEMGAZİANTEP.COM Çerez Politikası (aşağıda kısaca “Politika” olarak anılacaktır.) GUNDEMGAZİANTEP.COM (aşağıda kısaca “GUNDEMGAZİANTEP.COM” olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve gaziantepinyuzu.com Gizlilik Politikası’nın ekini oluşturmaktadır.

Birçok web sitesi gibi, gaziantepinyuzu.com’da de (aşağıda kısaca “Portal” olarak anılacaktır.) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, Portal üzerinde trafik analizi gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM, bu Politika’yı Portal’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır.

Çerez ("Cookie") Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza (ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir.

  • Aitliğine göre, Portal çerezlerive üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Portal çerezleri, gundemgaziantep.com tarafından yönetilirken, üçüncü taraf çerezlerini farklı firmalar yönetmektedir.
  • Kullanım ömrüne göre, oturum çerezlerive kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Portal’i terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır.
  • Kullanım amaçlarına göre, Portal’de teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezlerive analitik çerezler kullanılmaktadır.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Portal’de, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Portal’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.Örneğin, Portal üyelerinin, üyelik bilgileriyle giriş yapabilmesi.
  • Portal’i analiz etmek ve Portal’in performansını arttırmak.Örneğin, Portal’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Portal’in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.Örneğin, Portal’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması veya Portal üzerinden üçüncü taraf sosyal medya faaliyetlerine bağlantı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla ilgili reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir?

Ziyaretçilerin kendilerine ait hangi kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi gundemgaziantep.com için son derece önemlidir. Bununla birlikte, Portal’in çalışması için zorunlu olan Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olamamaktadır. Ayrıca, bazı Çerezlerin kapatılması halinde Portal’in çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız.

Portal’de kullanılan Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Portal’i görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Portal’e erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choicesüzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Ziyaretçiler Hangi Haklara Sahip?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, GUNDEMGAZİANTEP.COM’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, GUNDEMGAZİANTEP.COM Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Politika'daki Değişiklikler

GUNDEMGAZİANTEP.COM, Politika ile ziyaretçilerine Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, Portal’de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Portal’in kullanmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Ziyaretçilerin Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM,, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Portal’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Son güncelleme tarihi: 16/04/2020

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Portal’i ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Portal’in düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Portal’in işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri Portal’i kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde Portal, aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Portal tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Portal’in çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Portal’e giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Portal’de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Hedefleme/Reklam Çerezleri

Portal’de kullanıcılara sunulan reklamları özelleştirmek ve zaten görüntülenmiş reklamların tekrar gösterilmesini engellemek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini farklı Portal sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

Analitik çerezler ile Portal’i ziyaret edenlerin sayıları, Portal’de görüntülenen sayfaların tespiti, Portal ziyaret saatleri, Portal sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

 

Son Haberler
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ YEM DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ YEM DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR
18 yıl sonra gelen mucize üçüzler
18 yıl sonra gelen mucize üçüzler
GAZİANTEP HAMAM KÜLTÜRÜ SERGİSİ AÇILDI
GAZİANTEP HAMAM KÜLTÜRÜ SERGİSİ AÇILDI
OĞLUNDAN ALINAN YARI UYUMLU KÖK HÜCRE İLE YAŞAMA TUTUNDU
OĞLUNDAN ALINAN YARI UYUMLU KÖK HÜCRE İLE YAŞAMA TUTUNDU
GAGİAD BAŞKANI KOÇER GAZİANTEP EKONOMİSİNİ DEĞERLENDİRDİ
GAGİAD BAŞKANI KOÇER GAZİANTEP EKONOMİSİNİ DEĞERLENDİRDİ
ULUSAL MESLEK STANDARTLARI VE ULUSAL YETERLİLİKLER GTO’DA KONUŞULDU
ULUSAL MESLEK STANDARTLARI VE ULUSAL YETERLİLİKLER GTO’DA KONUŞULDU
Husumetlileri tarafından öldürüldü
Husumetlileri tarafından öldürüldü
ALPORT SENDROMLU ÜÇ KARDEŞ SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BÖBREK NAKLİ AMELİYATI İLE YAŞAMA YENİDEN DÖNDÜ
ALPORT SENDROMLU ÜÇ KARDEŞ SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BÖBREK NAKLİ AMELİYATI İLE YAŞAMA YENİDEN DÖNDÜ
-BÜYÜKŞEHİR REGAİP KANDİLİNDE 10 BİN KİŞİLİK TATLI İKRAMI YAPTI
-BÜYÜKŞEHİR REGAİP KANDİLİNDE 10 BİN KİŞİLİK TATLI İKRAMI YAPTI
BAŞKAN FADILOĞLU: “BİZLERE DÜŞEN İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAKTIR”
BAŞKAN FADILOĞLU: “BİZLERE DÜŞEN İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAKTIR”
325 araç ise trafikten men edildi.
325 araç ise trafikten men edildi.
Suçlulara geçit yok!
Suçlulara geçit yok!
Polisgücü Gaziantep’in Önemli Markalarından Birisidir
Polisgücü Gaziantep’in Önemli Markalarından Birisidir
 Erol Bulut dönemi bitti!
 Erol Bulut dönemi bitti!
BÜYÜKŞEHİR ATATÜRK’Ü ANMAK İÇİN SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLİYOR
BÜYÜKŞEHİR ATATÜRK’Ü ANMAK İÇİN SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLİYOR
ŞAHİNBEY MİLLET KÜTÜPHANESİ HIZLA YÜKSELİYOR
ŞAHİNBEY MİLLET KÜTÜPHANESİ HIZLA YÜKSELİYOR
GAÜN ÇOCUK HASTANESİNDE HAYIRSEVER AİLENİN DESTEĞİYLE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ AÇILDI
GAÜN ÇOCUK HASTANESİNDE HAYIRSEVER AİLENİN DESTEĞİYLE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ AÇILDI
İhracatçıların yükünü nakliyeciler taşıyor
İhracatçıların yükünü nakliyeciler taşıyor
Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri seçimine G10 damgası
Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri seçimine G10 damgası
GTO’DA YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
GTO’DA YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Fatma Şahin'den Regaip Kandili mesajı
Fatma Şahin'den Regaip Kandili mesajı
ŞAHİN: GAZİ ŞEHRİN GAZİ TORUNLARI ELDE ETTİKLERİ BAŞARILARI DAİMA YİNELEYECEK, TARİHİNDEN ALDIĞI GÜÇLE 80 KARDEŞ İLİMİZE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEKLERDİR
ŞAHİN: GAZİ ŞEHRİN GAZİ TORUNLARI ELDE ETTİKLERİ BAŞARILARI DAİMA YİNELEYECEK, TARİHİNDEN ALDIĞI GÜÇLE 80 KARDEŞ İLİMİZE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEKLERDİR
DEAŞ’a büyük operasyon!
DEAŞ’a büyük operasyon!
Siber denetim sürüyor
Siber denetim sürüyor
GEBELİKTE ŞEKER TARAMA TESTİNİN ÖNEMİ
GEBELİKTE ŞEKER TARAMA TESTİNİN ÖNEMİ
ÇOCUK ŞENLİĞİNE YOĞUN İLGİ
ÇOCUK ŞENLİĞİNE YOĞUN İLGİ
HASAT MEVSİMİNİN EN GÜZEL FOTOĞRAF KARELERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
HASAT MEVSİMİNİN EN GÜZEL FOTOĞRAF KARELERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
 BÜYÜKŞEHİR, 164 BİN 871 KADININ SAĞLIK TARAMASINI YAPTI
 BÜYÜKŞEHİR, 164 BİN 871 KADININ SAĞLIK TARAMASINI YAPTI
TOBB GAZİANTEP GGK, GENÇ GİRİŞİMCİLERİ MERT BAŞARAN İLE BULUŞTURDU
TOBB GAZİANTEP GGK, GENÇ GİRİŞİMCİLERİ MERT BAŞARAN İLE BULUŞTURDU
ŞEHİTKAMİL FUTBOL AKADEMİSİ’NDE YARIYIL MESAİSİ BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL FUTBOL AKADEMİSİ’NDE YARIYIL MESAİSİ BAŞLADI
 BAŞKAN FADILOĞLU, AİLELERİN SIKINTILARINA ORTAK OLDU
 BAŞKAN FADILOĞLU, AİLELERİN SIKINTILARINA ORTAK OLDU
RESSAM ONUR ARIKAN SANKO SANAT GALERİSİ’NDE SERGİ AÇACAK
RESSAM ONUR ARIKAN SANKO SANAT GALERİSİ’NDE SERGİ AÇACAK
Sürücülere ceza yağdı!
Sürücülere ceza yağdı!
UZMANLARDAN ÜÇLÜ SALGIN UYARISI 
UZMANLARDAN ÜÇLÜ SALGIN UYARISI 
Gaziantep Polisgücü Süper Lig’de Dolu Dizgin
Gaziantep Polisgücü Süper Lig’de Dolu Dizgin
“BİLİNÇLİ ANNELER, SAĞLIKLI YARINLAR PROJESİ” 
“BİLİNÇLİ ANNELER, SAĞLIKLI YARINLAR PROJESİ” 
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN DÜZTEPE’YE VE ÇAMLICA’YA YENİ YOL
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN DÜZTEPE’YE VE ÇAMLICA’YA YENİ YOL
GTB’DE YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
GTB’DE YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN ŞAHİN GAZİANTEP ET BORSASI VE ET HALİ’NE ZİYARETTE BULUNDU
BAŞKAN ŞAHİN GAZİANTEP ET BORSASI VE ET HALİ’NE ZİYARETTE BULUNDU
Gaziantep FK'nın da rakibi belli oldu
Gaziantep FK'nın da rakibi belli oldu
Hırsız yakayı ele verdi!
Hırsız yakayı ele verdi!
Gaziantep Kolej Vakfı Öğrencilerinin Türkiye Şampiyonası Başarısı
Gaziantep Kolej Vakfı Öğrencilerinin Türkiye Şampiyonası Başarısı
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN 11 ve 12’NCİ SINIFLARA 1200 TL EĞİTİM DESTEĞİNİN İKİNCİ DÖNEM BAŞVURULARI BAŞLADI
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN 11 ve 12’NCİ SINIFLARA 1200 TL EĞİTİM DESTEĞİNİN İKİNCİ DÖNEM BAŞVURULARI BAŞLADI
Çocuklarla Etkili İletişim
Çocuklarla Etkili İletişim
Uyuşturucu tacirine operasyon!
Uyuşturucu tacirine operasyon!
   SÜLÜKLÜ’NDEN, BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
  SÜLÜKLÜ’NDEN, BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Türkiye Diyanet Vakfı 85 ülkede 1,5 milyon Kur’an-ı Kerim hediye etti
Türkiye Diyanet Vakfı 85 ülkede 1,5 milyon Kur’an-ı Kerim hediye etti
Hokeyin Sultanları Sahalarda Fırtına Estirdi!
Hokeyin Sultanları Sahalarda Fırtına Estirdi!
SANKO SANAT GALERİSİ’NDEKİ ‘DİNGİNLİK’ TEMALI RESİM SERGİSİ
SANKO SANAT GALERİSİ’NDEKİ ‘DİNGİNLİK’ TEMALI RESİM SERGİSİ
Minik öğrencilerden “ Empati’k Haller”
Minik öğrencilerden “ Empati’k Haller”
YILDIRIM: Lisanssız ve lisanslı ayrımı ortadan kaldırılmalı
YILDIRIM: Lisanssız ve lisanslı ayrımı ortadan kaldırılmalı
 BAŞKAN FATMA ŞAHİN, PROF. DR. ALAEDDİN YAVAŞÇA EĞİTİM VE SANAT MERKEZİ’NDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU!
 BAŞKAN FATMA ŞAHİN, PROF. DR. ALAEDDİN YAVAŞÇA EĞİTİM VE SANAT MERKEZİ’NDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU!
BÜYÜKŞEHİR, MEVLANA CELALEDDİN RUMİ’Yİ 749’UNCU VUSLAT YIL DÖNÜMÜNDE ETKİNLİKLERLE ANDI
BÜYÜKŞEHİR, MEVLANA CELALEDDİN RUMİ’Yİ 749’UNCU VUSLAT YIL DÖNÜMÜNDE ETKİNLİKLERLE ANDI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 5. KAFİLESİ İLE 759 ÖĞRENCİYİ UMRE’YE UĞURLADI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 5. KAFİLESİ İLE 759 ÖĞRENCİYİ UMRE’YE UĞURLADI
BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN EV ZİYARETLERİ
BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN EV ZİYARETLERİ
Hatipoğlu: Aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz
Hatipoğlu: Aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz
TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun Medical Point Gaziantep’te
TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun Medical Point Gaziantep’te
2 BİNİN ÜZERİNDE SPORCU KATILACAK
2 BİNİN ÜZERİNDE SPORCU KATILACAK
Müslüm Özsayıcı Dualarla Uğurlandı
Müslüm Özsayıcı Dualarla Uğurlandı
ÖĞR. ÜYESİ KURTGİL, SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE
ÖĞR. ÜYESİ KURTGİL, SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE
ŞAHİNBEY AMPUTE BİR ENGELİ DAHA AŞTI 5-0
ŞAHİNBEY AMPUTE BİR ENGELİ DAHA AŞTI 5-0
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ŞENLİĞİ KAPILARINI AÇTI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ŞENLİĞİ KAPILARINI AÇTI
BEBEKLER EMEKLEDİ, ANNELER HEYECANLANDI 
BEBEKLER EMEKLEDİ, ANNELER HEYECANLANDI 
GENÇLER, GENÇ KAHRAMAN MEHMET KAMİL’İ ANDILAR
GENÇLER, GENÇ KAHRAMAN MEHMET KAMİL’İ ANDILAR
Kaçakçılara geçit yok!
Kaçakçılara geçit yok!
-FADILOĞLU İLE KOÇER; ESNAFI ZİYARET ETTİ, İLÇEDEKİ PROJELERİ İNCELEDİ
-FADILOĞLU İLE KOÇER; ESNAFI ZİYARET ETTİ, İLÇEDEKİ PROJELERİ İNCELEDİ
Suçlulara geçit yok!
Suçlulara geçit yok!
GAZİANTEP’TE CHP RÜZGARI
GAZİANTEP’TE CHP RÜZGARI
Vedat Özkeçeci İlkokulu Açılış Töreni
Vedat Özkeçeci İlkokulu Açılış Töreni
BAŞKAN TAHMAZOĞLU ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
BAŞKAN TAHMAZOĞLU ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
7 BİN VATANDAŞIN MUAYENE VE TEDAVİ İHTİYACINA CEVAP VERDİ!
7 BİN VATANDAŞIN MUAYENE VE TEDAVİ İHTİYACINA CEVAP VERDİ!
MÜSAİD’da Genel Kurul heyecanı
MÜSAİD’da Genel Kurul heyecanı