Gündem Gaziantep Çerez Politikası

GUNDEMGAZİANTEP.COM Çerez Politikası (aşağıda kısaca “Politika” olarak anılacaktır.) GUNDEMGAZİANTEP.COM (aşağıda kısaca “GUNDEMGAZİANTEP.COM” olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve gaziantepinyuzu.com Gizlilik Politikası’nın ekini oluşturmaktadır.

Birçok web sitesi gibi, gaziantepinyuzu.com’da de (aşağıda kısaca “Portal” olarak anılacaktır.) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, Portal üzerinde trafik analizi gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM, bu Politika’yı Portal’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır.

Çerez ("Cookie") Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza (ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir.

  • Aitliğine göre, Portal çerezlerive üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Portal çerezleri, gundemgaziantep.com tarafından yönetilirken, üçüncü taraf çerezlerini farklı firmalar yönetmektedir.
  • Kullanım ömrüne göre, oturum çerezlerive kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Portal’i terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır.
  • Kullanım amaçlarına göre, Portal’de teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezlerive analitik çerezler kullanılmaktadır.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Portal’de, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Portal’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.Örneğin, Portal üyelerinin, üyelik bilgileriyle giriş yapabilmesi.
  • Portal’i analiz etmek ve Portal’in performansını arttırmak.Örneğin, Portal’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Portal’in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.Örneğin, Portal’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması veya Portal üzerinden üçüncü taraf sosyal medya faaliyetlerine bağlantı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla ilgili reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir?

Ziyaretçilerin kendilerine ait hangi kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi gundemgaziantep.com için son derece önemlidir. Bununla birlikte, Portal’in çalışması için zorunlu olan Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olamamaktadır. Ayrıca, bazı Çerezlerin kapatılması halinde Portal’in çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız.

Portal’de kullanılan Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Portal’i görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Portal’e erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choicesüzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Ziyaretçiler Hangi Haklara Sahip?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, GUNDEMGAZİANTEP.COM’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, GUNDEMGAZİANTEP.COM Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Politika'daki Değişiklikler

GUNDEMGAZİANTEP.COM, Politika ile ziyaretçilerine Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, Portal’de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Portal’in kullanmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Ziyaretçilerin Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM,, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Portal’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Son güncelleme tarihi: 16/04/2020

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Portal’i ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Portal’in düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Portal’in işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri Portal’i kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde Portal, aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Portal tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Portal’in çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Portal’e giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Portal’de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Hedefleme/Reklam Çerezleri

Portal’de kullanıcılara sunulan reklamları özelleştirmek ve zaten görüntülenmiş reklamların tekrar gösterilmesini engellemek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini farklı Portal sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

Analitik çerezler ile Portal’i ziyaret edenlerin sayıları, Portal’de görüntülenen sayfaların tespiti, Portal ziyaret saatleri, Portal sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

 

Son Haberler
GİMDER’DEN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI AKYÜREK: İNTERNET GAZETECİLERİ GÜVENCESİZ
GİMDER’DEN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI AKYÜREK: İNTERNET GAZETECİLERİ GÜVENCESİZ
HKÜ farkını gösterdi
HKÜ farkını gösterdi
CHP Milletvekili Yılmazkaya: “Basın Bayramı değil basının karanlık günleri bunlar!”
CHP Milletvekili Yılmazkaya: “Basın Bayramı değil basının karanlık günleri bunlar!”
Şahin’den 24 Temmuz basın bayramı mesajı
Şahin’den 24 Temmuz basın bayramı mesajı
Ünverdi’den basın bayramı kutlaması
Ünverdi’den basın bayramı kutlaması
Gazeteciler 24 Temmuz’u buruk bir şekilde kutluyor
Gazeteciler 24 Temmuz’u buruk bir şekilde kutluyor
Fadıloğlu’ndan basın bayramı kutlaması
Fadıloğlu’ndan basın bayramı kutlaması
Av. Deniz Kurtoğlu yoğun bakıma alındı
Av. Deniz Kurtoğlu yoğun bakıma alındı
Valilik binası yıkılıyor millet bahçesine ekleneceği belli oldu
Valilik binası yıkılıyor millet bahçesine ekleneceği belli oldu
Bakan Koca: Aşıyı dönüşe bırakmayın
Bakan Koca: Aşıyı dönüşe bırakmayın
'Acemi kasaplar' hastanelik oldu! 3 binin üzerinde kişi başvurdu...
'Acemi kasaplar' hastanelik oldu! 3 binin üzerinde kişi başvurdu...
Türkiye rekoru kırıldı! En yüksek değer...
Türkiye rekoru kırıldı! En yüksek değer...
Kurban kesim vakti ne zaman? Kurban kesilirken okunacak dua hangisi?
Kurban kesim vakti ne zaman? Kurban kesilirken okunacak dua hangisi?
Başkan Şahin kurban kesim ve satış yerlerini ziyaret etti
Başkan Şahin kurban kesim ve satış yerlerini ziyaret etti
İslahiye Belediyesi, kendi ürettiği organik ürünleri yemekhanesinde kullanıyor
İslahiye Belediyesi, kendi ürettiği organik ürünleri yemekhanesinde kullanıyor
Bayram temizliği, Yumma çiftini mutlu etti
Bayram temizliği, Yumma çiftini mutlu etti
Oğuzeli Belediyesinden bir sosyal tesis daha
Oğuzeli Belediyesinden bir sosyal tesis daha
Büyükşehir Belediyesi bakıma muhtaç bireylerin yanında
Büyükşehir Belediyesi bakıma muhtaç bireylerin yanında
FADILOĞLU’NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI
FADILOĞLU’NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Gaziantep Valisi Davut gül: "Bayramlar kaynaşma günleridir"
Gaziantep Valisi Davut gül: "Bayramlar kaynaşma günleridir"
Şahinbey Belediyesinden bir sosyal tesis daha
Şahinbey Belediyesinden bir sosyal tesis daha
Şehitkamil’de kurban kesim alanlarında hazırlıklar tamamlandı
Şehitkamil’de kurban kesim alanlarında hazırlıklar tamamlandı
Ustaoğlu, "Kurban Bayramında beslenmeye dikkat edelim"
Ustaoğlu, "Kurban Bayramında beslenmeye dikkat edelim"
SANKO Üniversitesi 198 üniversite arasında, 8’inci sırada yer aldı
SANKO Üniversitesi 198 üniversite arasında, 8’inci sırada yer aldı
Divan Gaziantep Güneydoğu Anadolu’nun En iyi Oteli Seçildi
Divan Gaziantep Güneydoğu Anadolu’nun En iyi Oteli Seçildi
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB)
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB)
Başkan Tahmazoğlu 15 Temmuz’da şehitliği ziyaret etti
Başkan Tahmazoğlu 15 Temmuz’da şehitliği ziyaret etti
Başkan Fadıloğlu, şehitleri mezarı başında andı
Başkan Fadıloğlu, şehitleri mezarı başında andı
İhracatın yüzde 88’ini üstlenen Gaziantep’e Gümrük Laboratuvarı açılacak
İhracatın yüzde 88’ini üstlenen Gaziantep’e Gümrük Laboratuvarı açılacak
SANKO Holding’den 1550 çalışana plaket
SANKO Holding’den 1550 çalışana plaket
SANKO'da bir eğitim programı daha
SANKO'da bir eğitim programı daha
GAÜN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Belgin Alaşehirli’den Aşı Çağrısı
GAÜN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Belgin Alaşehirli’den Aşı Çağrısı
SANKO'da bayram kutlaması
SANKO'da bayram kutlaması
SANKO'da 15 Temmuz töreni
SANKO'da 15 Temmuz töreni
Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ Görevine Başladı
Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ Görevine Başladı
OĞUZELİ’NDE KURBAN KESİM ELEMANI KURSU AÇILDI 
OĞUZELİ’NDE KURBAN KESİM ELEMANI KURSU AÇILDI 
sanko okullarının yüzme başarısı
sanko okullarının yüzme başarısı
DARBELERİN SOSYO-EKONOMİK ETKİLERİ VE 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ PANELİNE YOĞUN İLGİ
DARBELERİN SOSYO-EKONOMİK ETKİLERİ VE 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ PANELİNE YOĞUN İLGİ
HAYIRSEVERLER TARAFINDAN NİZİP’E 2 TANE 4-6 YAŞ DİYANET ANAOKULU YAPTIRILACAK
HAYIRSEVERLER TARAFINDAN NİZİP’E 2 TANE 4-6 YAŞ DİYANET ANAOKULU YAPTIRILACAK
Vali Davut Gül’ün 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Mesajı
Vali Davut Gül’ün 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Mesajı
Kadavradan Bağışlanan Böbrekle İki Hayat Haha Kurtuldu
Kadavradan Bağışlanan Böbrekle İki Hayat Haha Kurtuldu
25 yılını dolduran personele teşekkür belgesi
25 yılını dolduran personele teşekkür belgesi
15 Temmuz Milli İradenin Destanıdır
15 Temmuz Milli İradenin Destanıdır
BAŞKAN FADILOĞLU, 15 TEMMUZ GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN FADILOĞLU, 15 TEMMUZ GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
ŞEHİTKAMİL'DEKİ KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELLİ OLDU
ŞEHİTKAMİL'DEKİ KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELLİ OLDU
FADILOĞLU: "HALKIMIZIN DESTANSI DİRENİŞİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"
FADILOĞLU: "HALKIMIZIN DESTANSI DİRENİŞİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"
“EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”
“EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”
Faiz kararı açıklandı! Merkez Bankası, politika faizini yüzde 19'da sabit bıraktı
Faiz kararı açıklandı! Merkez Bankası, politika faizini yüzde 19'da sabit bıraktı
Şehirler arası otobüs biletlerine 3 ay süreyle tavan ücret uygulaması geldi!
Şehirler arası otobüs biletlerine 3 ay süreyle tavan ücret uygulaması geldi!
MEBUS VE ŞAİR MEHMET AKİF ERSOY SERGİSİ ZİYARETE AÇILDI
MEBUS VE ŞAİR MEHMET AKİF ERSOY SERGİSİ ZİYARETE AÇILDI
ŞAHİN: TARİH BİR MİLLETİN SADECE GEÇMİŞİ DEĞİL, İSTİKBALİNİN DE PUSULASIDIR
ŞAHİN: TARİH BİR MİLLETİN SADECE GEÇMİŞİ DEĞİL, İSTİKBALİNİN DE PUSULASIDIR
ŞAHİNBEY’DE KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
ŞAHİNBEY’DE KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
GENÇ İLETİŞİMCİLERİN KEP ATMA HEYECANI
GENÇ İLETİŞİMCİLERİN KEP ATMA HEYECANI
DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI FARUK KAYMAKÇI ONLİNE ETKİNLİKTE GENÇLERLE BULUŞTU
DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI FARUK KAYMAKÇI ONLİNE ETKİNLİKTE GENÇLERLE BULUŞTU
15 TEMMUZ’UN KAHRAMAN GAZİLERİ GAÜN’DE
15 TEMMUZ’UN KAHRAMAN GAZİLERİ GAÜN’DE
Başkan Fatma Şahin’in amca acısı
Başkan Fatma Şahin’in amca acısı
BÜYÜKŞEHİR “KURBAN YAKALAMA TİMİ” EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI
BÜYÜKŞEHİR “KURBAN YAKALAMA TİMİ” EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI
CHP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA, "700 BİN SAĞLIK ÇALIŞANI ATANMAYI BEKLİYOR!"
CHP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA, "700 BİN SAĞLIK ÇALIŞANI ATANMAYI BEKLİYOR!"
15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlaması
15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlaması
AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, "Hz. Ukkeşe türbesi 2 aya ziyarete açılacak"
AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, "Hz. Ukkeşe türbesi 2 aya ziyarete açılacak"
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, Amcası Ahmet Kıymık Vefat Etti
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, Amcası Ahmet Kıymık Vefat Etti
Babacan: Gaziantep zoru başarıyor
Babacan: Gaziantep zoru başarıyor
Merakla beklenen açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan Yaptı... Bayram Tatili 9 gün
Merakla beklenen açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan Yaptı... Bayram Tatili 9 gün
Türkiye-Şili İlişkilerinin Diplomatik Boyutu İlk Kez Bu Kitapta!
Türkiye-Şili İlişkilerinin Diplomatik Boyutu İlk Kez Bu Kitapta!
BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN DÜZENLENEN AKILLI ŞEHİR HACKATHONU BAŞLADI
BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN DÜZENLENEN AKILLI ŞEHİR HACKATHONU BAŞLADI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN YEREL YÖNETİMLER FORMU EĞİTİMİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN YEREL YÖNETİMLER FORMU EĞİTİMİ
Deniz,"Doğaya sahip çıkalım"
Deniz,"Doğaya sahip çıkalım"
Satrançta ustalar yarıştı
Satrançta ustalar yarıştı
Şehitkamil'de resim kursuna yoğun ilgi
Şehitkamil'de resim kursuna yoğun ilgi
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Gaziantep’te
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Gaziantep’te
SANKO Üniversitesine güvenli kampus belgesi
SANKO Üniversitesine güvenli kampus belgesi